Una mica d’història…

L’associació de Músics Rock de Rubí (Rubí Rock), va ser fundada el maig de 1984 arran les ganes de més música en els joves que venien d’una dictadura. Va néixer com a eina per a aquells amb ganes de crear una banda, poder assajar i fer concerts al poble.
L’Ajuntament va cedir un local gratuït al carrer Sant Sebastià (La Cooperativa) com a sala d’assaig per compartir. Tanmateix, l’entitat va començar a organitzar diferents festivals al Mercat Vell (Pl Església) i es van incloure grups locals a la programació de la Festa Major.
A l’arribada dels 90, l’entitat va canviar de seu al C. Ntra Sra de Lourdes, coordinant els locals d’assaig així com participant més activament en les diferents celebracions festives de la ciutat.
Amb més de 35 bandes registrades i més de 150 socis, la reconeguda mostra de músics any rere any guanyava més èxit i reputació, sota el nom de Mostra de Músics Rubí Rock a l’era de Ca n’Oriol, així com posteriorment les 8 hores de Rock a l’escola Pau Casals dins el marc de la Festa Major.
Amb el tancament forçat del local per mal estat al 1997, l’entitat ha estat inactiva des de llavors. No obstant, arran d’això n’han sortit d’altres com Associació de Musics Rubí (AMR), Associació el Silenci és música o Rock&Cia entre d’altres.

Amb sang nova i les energies renovades l’entitat manté ferma la contribució al desenvolupament cultural de la ciutat així com la promoció i difusió de la música en viu, la col·laboració i cooperació amb altres entitats i la realització d’actes socials i activitats col·lectives de caràcter formatiu i participatiu!